Törjelábod

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Törjelábod

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.01.04. 14:02

Törjelábod

Törjelábodot a Fertővásárhelyről induló busszal érheted el. Szerdánként és szombatonként a busz ingyenesen használható, egyéb napokon jegyváltás szükséges. Törjelábod városképénél is találsz felül jobbra egy kérdőjelet, melyre kattintva megjelenik az egyes épületek rövid leírása (ami úgy tűnik el, ha újra rákattintasz a kérdőjelre).

Vannak olyan gyógyszerek, melyeket hiába keresel Fertővásárhelyen, ezeket Törjelábodon találod meg az internetkávézóban vagy Pircsi néni boltjában.

Itt találod meg az építészirodát is, ahol kórházi helyiségekhez, ágyakhoz, berendezési tárgyakhoz vásárolhatsz tervrajzokat. Ezek közül persze mindig csak azokat látod, melyek a szinted alapján elérhetők a számodra. Vásárlás után a tervrajzokat a tervrajzos polcodon találod meg. Hogy ezt lásd, a kórházba való visszatérés után kattints Bolyhos professzorra, így válthatsz építő üzemmódba.

A kutatóközpontban három szabadon választott gyógyszer gyógyhatását fejlesztheted. Minden fejlesztési fokozat 1%-kal rövidíti meg a kezelési időt. Prémiumtagsággal ugyanitt tudsz alkalmazásba venni egy lelkes takarítónőt is, aki automatikusan kitakarítja majd az összekoszolódott helyiségeket.

Az autókereskedésben vásárolhatsz (ha van aktív prémiumtagságod) különféle mentőjárműveket, amelyek függetlenítenek téged a buszjáratoktól. A helikopter egy szuper kijelzővel lep meg téged.

Dr. Fondor furcsa szerzetekkel áll összeköttetésben, tapasztald ki magad:)!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”