Szintek

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szintek

HozzászólásSzerző: Gabesz » 2011.01.03. 15:37

Szintek

A szintugrásokhoz szükséges pontokat a következő módokon szerezheted be:

Minden meggyógyított betegért pontokat kapsz abban a pillanatban, ahogy fizetett a fizetőnővérnél. A gyógyszerek igénybevételével meggyógyított betegek betegségenként egy további pontot hoznak.

Küldetésekkel is szerezhetsz pontokat. A bevetésekre Fertővásárhelyen a garázsból küldheted ki a mentőt. Felül jobbra találsz egy kis piros Kép-et, ha rákattintasz, megjelenik egy rövid leírás az egyes épületekről, így a garázsról is.

A csak részben kezelt páciensek is hoznak pontot a konyhára, ha eladod őket egy másik orvosnak a betegbörzén keresztül.
A más orvoshoz beutalt betegek után nem kapsz pontot.

Minden szintváltáskor újabb betegségek és helyiségek válnak számodra elérhetővé. A gyógyításhoz szükséges gyógyszereket Fertővásárhelyen vagy Törjelábodon vásárolhatod meg, a helyiségeket pedig Törjelábodon az építészirodában.

Szombaton és szerdán ingyenesen használhatod a Törjelábodra tartó buszjáratot, melyet Fertővásárhelyen a buszmegállóban találsz meg. Ezen kívül a játék elején kapsz 3 ingyenjegyet is, melyek mindegyike egy-egy teljes napra érvényes beváltás után.

Az egyes helyiségekről, gyógyszerekről és azok árairól szóló pontos listát a kórházad felett a Kép súgóban találsz, és itt tájékozódhatsz arról is, hogy hány pont szükséges egy-egy szint eléréséhez.

Szintugráskor néhány új beteg érkezik hozzád, ha van elég hely számukra a várótermedben.
A 2. emeletet a 8. szinttől építheted meg. Az ára 20.000 hT.

A 3. emelet csak prémiumtagsággal használható, de az ára ugyancsak 20.000 hT.
A 4. emeletet 2000. küldetés teljesítésével lehet megszerezni. Minden játékosunk megkapja, méghozzá lomtalanítva.

Ha egy prémiumjátékos már nem tudna vagy nem akarna újabb prémiumtagságot aktiválni, úgy a 4. emelet válik majd elérhetetlenné.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”