Szupertermes játékok, V2-es termek

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Szupertermes játékok, V2-es termek

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.09.04. 11:11

A játékban időről-időre felbukkanhatnak szupertermes játékok. Vagy egy adott teremtípusra, vagy magad választhatod ki egy kezdőablakban, hogy melyik típusú teremre akarod elindítani a játékot (ha már választottál, az adott játék során már nem cserélhetsz teremtípust).

A szupertermes játék ablakát a kórházad várójában álldogáló játékszervező kollégára kattintva nyithatod fel. Kép

Ha kiválasztottál egy teremtípust, egy bizonyos időtartam áll a rendelkezésedre, hogy összegyűjts 250 darabot az adott teremhez tartozó gyűjthető dologból (mikor mi a neve, sugártallér, aranytallér, és így tovább), amiket akkor szerezhetsz, ha betegeket gyógyítasz az adott teremtípusban.

Amint megvan a 250 darab a gyűjthető dologból, az adott teremtípushoz tartozó egyik termedet V2-es szuperteremmé változtathatod. A szuperterem aztán extra pontokat hoz neked a konyhára, ha betegeket gyógyítasz benne, sőt, áthelyezhetővé válik, hiszen lebontás után tervrajzként visszakerül a polcodra.

Ha egy adott teremtípus esetén már korábbi játékokkal szuperizáltál egy termedet, majd a jelen játék során megint lehetőséget szerzel erre, akkor ez azt jelenti, hogy az adott teremtípus esetén egy másik alapszintű teremből is V2-es szupertermet csinálhatsz (a V2-es szupertermekből már nem csinálhatsz még szuperebbet).

Nem sikerült időben összegyűjteni a 250 darab gyűjtendő dolgot? Vagy egyáltalán nem is akarsz gyűjtögetni? Semmi gond, hiszen érméért meg is veheted, ami kell a szuperteremhez. A vásárlási lehetőség határideje jellemzően egy héttel hosszabb, mint a gyűjtögetős periódusé.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”