Világbajnoki kapura rúgás!

A csapat hivatalos bejelentései.
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Világbajnoki kapura rúgás!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.06.12. 10:07

Kedves Játékosok!

2014.06.12-én elstartol a labdarúgó-világbajnokság, focilázban ég az egész világ, és nincs ez másképp a Kapi Hospital egészségtől duzzadó világában sem!

Maga Bolyhos professzor is nagy focirajongó, védeni szeret a legjobban, ezért - ha már legalább a 3. szinten állsz - most megpróbálhatsz neki gólt lőni, méghozzá egészen június 25-ig!

Mutasd hát meg Bolyhos professzornak, hogy esélye sincs kivédeni a te kapura rúgásaidat!

Minden nap 5 ingyenes lövésed van, melyet a kapu 15 célzónájának egyikére adhatsz le. Érméért többször is rúghatsz, az 5. lövés után ugyanis 1 érméért vehetsz 2 újabb rúgást, ha szeretnél.
Ha úgy döntesz, hogy az adott játékot befejeznéd, ne felejtsd el a játékmenetet lezárni, mert csak úgy indul el a 10 órás visszaszámlálás, 10 óra múlva érkezik az újabb játéklehetőséged ugyanis. Ha nem zárod le az aktuális játékmenetet, akkor a rendszer úgy veszi, hogy később még folytatni akarod a kapura rúgást ugyanabban a játékkörben.

Kép

Ne feledd, minden lövéssel nyersz valamit, ha mást nem is, de pár WC-kulcsot biztosan. De ha ügyesen lősz és gyakran találsz kapuba, sok-sok labdát is összegyűjthetsz, melyeket különféle jutalomcsomagokra válthatsz be:

Kép

Az egyik csomaggal a következő szintig hiányzó pontjaid 2,5%-át szerezheted be, de ügyelj rá, hogy ez a csomag naponta csak egyszer váltható ki.

Az összegyűjtött labdákat július 2-ig lehet beváltani. Az esetlegesen még hiányzó labdákat érméért június 26-tól július 2-ig még meg lehet vásárolni.[/i]

Ne feledkezz el az aktuális bónuszajándékunkról sem.

Jó szórakozást a labdarúgó-világbajnoksághoz és persze a kapura rúgó játékunkhoz is!

Kapi Hospital-csapat

Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”