Oldal: 1 / 1

Velünk mi lesz ezután?

Elküldve: 2015.02.24. 17:45
Szerző: anyuci54
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy mi lesz azokkal akik már elérték a 70-es szintet -vagyis főorvosok-???
Nekik véget ér a játék? Én elértem és nem látom értelmét a játéknak tovább. Semmi új feladat vagy betegség ami hajtana afelé ,hogy aktívan játsszak. Rendszeresen prémiumozok de azt hiszem ha így marad akkor abba fogom hagyni a játékot. Tudom ,hogy nagyon kevesen vagyunk akik elérték a szintet és nélkülünk is elég hasznot hoz a gazdáknak a hospi -mivel a többség még 40-es ill. kisebb szinten van- de azért nem kellene rólunk akik szinte az elejétől kitartott mellettetek ,teljesen megfeledkezni! A Jóban Rosszban kamara (JRK) nevében is írok -ahol én vagyok a vezető- A csodakutatás esetleg nem folytatódik??? mindent elértünk de nem lehetne valamivel kicsit feldobni a játékot? Csak azért ,hogy legyen értelme tovább küzdeni...

Köszönöm ,hogy elolvastátok kimerítő levelemet!
Előre is köszönöm a válaszotokat!

üdv. Tamás Atya

Re: Velünk mi lesz ezután?

Elküldve: 2015.02.25. 06:38
Szerző: Gabesz
Néha egy játék véget ér. De legalább is kimerítetted az aktuális lehetőségeket, ez megeshet bármely játékban. Néha olyan is megesik, hogy az a játék már egyáltalán nem is kap fejlesztést, tehát ha végeztél vele, akkor érdemes szétnézni a többi játékban.
A Kapi Hospital szerintem még fog fejlesztést kapni, tehát szerintem az elakadásod csak átmeneti, valószínűsítem, hogy jön még új szint, amit el lehet érni, addig javasolnám a többi játékunk megkukkantását.

Re: Velünk mi lesz ezután?

Elküldve: 2015.02.25. 12:55
Szerző: anyuci54
Köszönöm a válaszodat!

Bízom benne ,hogy igazad lesz. Azért nem hagyom abba mert még a 15. helyről lehet feljebb jutni :) Ez is valami. Aztán meglátjuk.

Üdv. Tamás