Kalandozás

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Kalandozás

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.10.09. 13:47

Kalandra fel!
A harci szörnyeiteket kalandozó hadjáratokra is tudjátok küldeni. Amint sikeresen meghódítottad az emberfajzatok első országát (az első komplett térképet), semmi nem állhat a portyázó kedvű szörnyeid útjába. Küldd őket kalandozni, hadd gyűjtsenek neked értékes tapasztalati pontokat, aranyat és kalandpontokat. Az utóbbinak a heti kalandozó versenyben van jelentősége, amin ha részt veszel sok-sok dicsőséget hozó jutalomra tehetsz szert.

Kép

Kalandozás
 • A kalandozás során időszakos versenyen mérettetheted meg magad más szörnyurakkal.
 • Küldd kalandozni a harci szörnyeidet, hogy aranyat, tapasztalati pontot (nem szörnytapasztalatot) és kalandpontokat gyűjthessenek. Gyűjts több kalandpontot, mint a többi versenyző, hogy minél felsőbb csoportba kerülj, és ezáltal minél több ékszerre tegyél szert. Az ékszereket a rendszer osztja ki a verseny végeztével az elért csoporthelyezések függvényében, melyeket aztán az ékszerboltban vásárolhatsz majd le.
 • Kalandozni csak azok a szörnyurak küldhetik a harci szörnyeiket, akik már az emberfajzatok legalább 2. országának meghódításán dolgoznak.
A kalandozás időtartama

Várhatóan kéthetente csütörtökön 14 órakor indul egy egy hetes verseny. (a funkció még sokat alakulhat, változhat)

Szörnyek kalandra küldése
 • Csak olyan szörnyek mehetnek kalandozni, melyek már megkapták a zsoldjukat.
 • A kalandozni küldött szörnyek nem vehetnek részt a kalandozásuk ideje alatt harcokban.
 • Kalandozás alatt a szörnyek a normál sebességgel gyógyulnak.
 • Minél magasabb szintű a szörny, annál hosszabb kalandozásokon vehet részt és ezáltal annál értékesebb jutalmakkal térhet haza. A prémiumszörnyek még hosszabb kalandozásokra képesek és több kalandpontot hoznak a konyhára.
 • A "kalandozó szörnyek" fülecskéje alatt állíthatod be a mindenkori szörny kalandozásának időtartamát.
Csoportok
 • Minden résztvevő bronz, ezüst és arany csoportba kerül a kalandpontjai állásától függően (nincs konkrét ponthatár, a rendszer az összes résztvevő teljesítménye alapján állapítja meg a csoportokat). A ranglistában láthatod, hogy hol állsz éppen.
 • Minél jobb helyen zárod a játékot, annál több ékszer a jutalmad.
 • A csoporton belüli helyezés is fontos, a jobb helyen végzők több ékszert kapnak a gyengébb helyen végző csoporttársaikhoz képest.
 • A csoportok közt váltani (feljutni, lecsúszni) egészen a verseny zárásáig lehetséges (és számíts rá, hogy lesz, aki a végén próbál majd erősíteni, tehát az utolsó másodpercekben is változhat a helyzet, és még akkor is, ha ezt te az utolsó másodpercekben esetleg nem is láttad, mert nem frissítetted a játékablakot).
Jutalmak
 • A verseny végeztével ékszerek kerülnek kiosztásra.
 • Az így szerzett ékszerek különleges kotoréktárgyra válthatók be, melyeket kihelyezhetsz a kotorékban és növeli a dicspontjaid számát.
  "Kopókorona" 100 dics, 15 ékszer
  "Fosztogatók lángja" 300 dics, 40 ékszer
  "Mélyúri kehely" 1000 dics, 100 ékszer
  "Föld szférája" 400 dics, 50 ékszer
  "Cellaajtó" 555 dics, 60 ékszer
  "Jégárny trónja" 1.006 dics, 100 ékszer
  "Terrorpolip" 1.800 dics, 150 ékszer
A jutalomtárgyak sora később várhatóan bővül.

Fontos: Az ékszerért vásárolt tárgyakra is vonatkozik a 10 db-os határ, azaz a 11. kihelyezéséért már nem jár dicspont.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”