Edzőpálya

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Edzőpálya

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.14. 10:20

Edzőpálya

Az edzőpályán edzheted a játékosaidat. Az edzés idő- és pénzigényes, melynek mértéke a játékos erősségétől függ. Minél edzettebb a csapatod, annál több néző nézi meg a mérkőzéseidet és ezáltal annál több pénzt kereshetsz. Az edzéssel szerezhető maximális edzettségi szint felhasználói szintenként korlátozott.

Játékosok edzése

Kattints a jobb felső részen az edzőpályára, így nyílik meg annak felülete. A felső fülekkel választhatod ki a csapatnak edzésben részesíteni kívánt részét (védelem, középpálya, támadás és kapu). Ha ez megvan, kattints az egyik edzésfajtára, így választod azt ki és láthatsz róla egy rövid leírást is.
Ha ráviszed az egeret egy játékosra, akkor megjelennek a játékos aktuális értékei, illetve a következő, adott edzésfajtából való edzés költsége és időtartama. Ha rákattintasz a játékosra, az edzés kezdetét veszi.
Amíg egy játékos edzésen van, mérkőzéseken nem vehet részt.
Az edzések alkalmával a játékosok akár meg is sérülhetnek. A lesérült játékosokat a klinikán kell kikúrálni, mielőtt újra pályára léphetnének vagy újabb edzésre vállalkozhatnának.

Az edzés lerövidítése

A már edző játékos hátralévő edzési idejét nullára redukálhatod, ha rákattintasz az edző játékosra és kifizeted a rövidítés díját.

Edzők

Ahhoz, hogy újabb és újabb edzésfajtákban részesítsd a játékosaidat, újabb edzők felvétele lesz szükséges. Ehhez kattints az "Edzőre", majd a "Jelentkezésekre", majd válaszd ki a felvenni kívánt edzőt. Az edzőpályád minden fejlettségi szintjén újabb és újabb edzőket vehetsz fel alkalmazásba.

Edzők szakképzése

Az edzőidet szakképzésben részesítheted, azaz specializálódhatnak egy-egy edzésfajtára, melyet aztán természetesen használhatsz is a játékosok edzéséhez. Ehhez kattints a "Szakképzésre" az "Edző/ Alkalmazva"-nézetben. A szakképzés idő- és pénzigényes. Minden edző maximálisan 5 edzésfajtára specializálódhat.

Edzők továbbképzése

Az edzőidet tovább is képezheted, ezáltal csökkenteni tudod az edző által ismert edzésfajták időtartamát. Ehhez kattints a "Továbbképzésre" az "Edző/ Alkalmazva"-nézetben. A továbbképzés idő- és pénzigényes. Minden edző maximálisan 6 alkalommal küldhető továbbképzésre.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Avatar
csipkebogyo
Hozzászólások: 6444
Csatlakozott: 2010.07.01. 07:48
Tartózkodási hely: Magyarország

Re: Edzőpálya

Hozzászólás Szerző: csipkebogyo » 2013.06.20. 09:21

Új információ az edzésről és a csapaterősségről:

Az aktuális csapaterősség nem haladhatja meg a szintedet, tehát ha mondjuk te a 20. szinten állsz, akkor a csapatod erőssége is max. 20 lehet. Edzeni a játékosokat természetesen ilyenkor is lehet, de az edzés eredménye, vagyis a nagyobb csapaterősség csak szintlépés után fog aktiválódni. Hogy megjelenjen, ajánlatos szintlépés után frissíteni a játékot, mert pl. nekem az új feladattípusok (jutalom szempontjából) is csak akkor szoktak megjelenni.
MLF - interactiv - a Szerény kis TSZ elöljárója
Tagfelvétel VAN, ha jelentkeznél, írj nekem itt, vagy a My Little Farmies játékban!
Jó játékot mindenkinek!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”