Barátok

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Barátok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.10.11. 10:43

Barátok

Fontos tudnivaló: a barátkozás rendszere csak a megadott e-mail címed visszaigazolását követően lehetséges. A visszaigazolás azért nagyon fontos, mert ezzel jelzed a rendszernek, hogy valóban élő e-mail címet adtál meg, amihez valóban hozzá is férsz, ami nagyon fontos, hiszen a rendszernek el kell téged érnie, ha valami gond adódik, például, ha elfelejtetted a jelszavadat és újat kérnél a jelszókérő funkcióval. Ne feledkezz el tehát az e-mail címed visszaigazolásáról.
Akinek már van Upjers-fiókja, melyen már visszaigazolta az e-mail címet, és ehhez a fiókhoz adta hozzá az új Secret Relict játékmenetet, külön e-mailvisszaigazolásra ez esetben már nincs szükség.

Hogyan tehetek szert barátokra?

Barátot úgy hívhatsz meg, ha először is a játékmező alsó részén egy üres baráthelyre kattintasz (amint azt látod, hogy „barát hozzáadása“.
Az üzenőfelületen lévő kapcsolatlistádnál találod magad, ahol is megadhatod annak a kincskeresőnek a nevét, akit barátnak szeretnél jelölni. Ha barátjelölést kap tőled valaki és azt elfogadja, akkor (és nem előbb) megjelenik a barátlistádon.
Amíg vannak szabad baráthelyeid, addig neked is küldhet más játékos barátjelölést. Ezt elfogadhatod vagy elutasíthatod.
Megjeleníttethetsz egy "javasolt barátok"-listát is. Itt olyan játékosok jelennek meg véletlenszerűen, akiknek hasonló a szintállása és nem régen volt belépésük, tehát aktív játékosok.
Egy barátot bármikor törölhetsz a barátlistádról.

A barátlistádon maximálisan 51 barátnak van hely. Klubképességek aktiválásával ezen még lehet növelni. Magad is a saját barátodként szerepelsz a barátlistádon, de magadat persze nem törölheted onnan.


Miért kellenek barátok?

Ha van barátod, annak profilképe feltűnik a barátléceden. Ha fölé viszed az egeret, három opció jelenik meg, egy kis házikó, egy ajándékot mintázó jelecske (feltéve, ha a barátod megajándékozható státuszban van), és egy levélke ikon.

Ha a házikóra kattintasz, a játékostársad profillapjára jutsz, ahol láthatod a legfontosabb adatait, ranglistás helyezéseit, sikereit, vudu babáit és múzeumát.
Zurück zum Spiel kommst du, in dem du auf den "Jetzt spielen!"-Schriftzug klickst.

Az ajándék-gombon keresztül tudod megajándékozni a barátodat. Bővebben lásd az ajándékoknál.

A borítékot ábrázoló gombocskával üzenetet küldhetsz a barátodnak.

Senkit nem ismerek, aki játszana a Secret Relict játékkal, hogy találok barátokat?

Használd a Secret Relict fórumának hivatalos barátkereső témáját! Ott találnak egymásra a barátokat kereső játékosok.

A barátkereső linkje: http://forum.hu.upjers.com/viewforum.php?f=440

Ne feledd el, hogy a fórumnév és a játékosnév egymástól független dolgok, nem biztos, hogy ugyanazok, tehát barátkereséskor mindig add meg, hogy milyen néven találnak téged a játékban. Például a felhasználói vezérlőpultban szerkeszt be a játékosnevedet az aláírásodba, és akkor minden hozzászólásod alatt automatikusan megjelenik a játékosneved is.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések”