Közös internetcsatlakozásról történő játék / Többfiókozás

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Közös internetcsatlakozásról történő játék / Többfiókozás

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.01.04. 15:08

Több személy közös internetcsatlakozásról, egy háztartásból (iskolából, munkahelyről, stb.), azonos IP-címről történő játékát nem kell sehol külön bejelenteni!

Mindenki, aki játszani szeretne, előzetes bejelentés nélkül megteheti ezt.

Viszont egy természetes személy egy szerveren (osztályon) egyszerre csak egy fiókot működtethet! Mivel a többfiókozás, idegen szóval multizás a játékban szigorúan tilos, a játékos felelőssége, hogy úgy játsszon, hogy a többfiókozás gyanúja ne merülhessen fel az adminisztrátori felületen.

Ezért ha olyan internetcsatlakozásról játszol, melyről más is játszhat (pl. családtag, iskolatárs, kolléga), akkor a te fiókod és ezen személyek fiókjai között lehetőleg nagy volumenű összejátszás (pl. cserék útján) ne történjen. Levelezni, egymás barátlistáján lenni, stb. szabad.
A fiókok közti kereskedést kerüld abban az esetben is, ha a szóban forgó fiókok külön internetcsatlakozásról játszanak ugyan (pl. valaki a családi adsl-ről, míg a testvére a család mobilnetéről), de a fiókok között az adminisztrátori felületen egyéb nyilvánvaló kapcsolat áll fent (pl. az egyik fiók neve " Marika állatkertje", a másiké pedig "Marika nyuszifarmja").

Ne feledd: a játék adminisztrátorai nem látják a fiókok mögött lévő személyeket és szándékokat. Többfiókozás gyanúja esetén kötelesek a szabálytalankodó fiókokat lezárni. Ezért játszatok úgy, hogy eleve ne merülhessen fel ilyen jellegű kétely az adminisztrátorokban!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”