6 millió játékos, tenyéssz ikerpárokat!

A csapat hivatalos bejelentései.
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

6 millió játékos, tenyéssz ikerpárokat!

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2013.05.24. 13:36

6,000,000 játékos - tenyéssz ikerpárokat!

Hálás köszönet nektek! Hihetetlen, de immár 6 millió állatkertigazgató játszik velünk, és mi nagyon-nagyon örülünk, hogy ilyen sok és ilyen lelkes My Free Zoo-játékos erősíti a közösségünket! Mi továbbra is a legjobb erőink szerint dolgozunk azon, hogy új kihívásokat varázsoljunk nektek a játékba! És hogy ezt rögtön bizonyítsuk is, van számotokra egy kis meglepetésünk!
Kép
Minden olyan tenyésztési kísérlet esetén, mely sikeres szaporítással végződik, de nem akármikor, hanem május 28-a UTC idő szerint 00:00 órától* (magyar idő szerint hajnal 2 órától) a nap végéig szintén UTC idő szerint (magyar idő szerint másnap hajnal 2 óráig), egy állatkölyök helyett rögtön egy ikerpár jön a világra!
Kép


Úgyhogy állíts be minél több szaporítási kísérletet úgy, hogy ezen idő alatt végződjék, és szerezz annyi ikerkölyköt az állatkerted számára, amennyit csak tudsz!


*Kérjük, az UTC-időt vedd alapul! Bárhol is élsz a világban, ellenőrizd, hogy a fenti UTC-időpontok pontosan milyen helyi időnek felelnek meg a te országodban az aktuális időszámítás szerint!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”