Frissítési napló

A csapat hivatalos bejelentései.
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.04.23. 12:37

Kedves Igazgató urak és hölgyek!

Ma újabb frissítést kapott a játék, mellyel számos izgalmas funkció érkezett!

Vizesblokk;-)
Először is gondoltunk azokra az állatokra is, akik szeretnek vízben pancsolni, nekik ezentúl vizes karámok állnak a rendelkezésükre!
Különösen szeretik a vizes környezetet az újonnan érkezett medvefókák és hódok (mostantól tartsátok az egyik szemeteket a fáitokon, nehogy gát épüljön belőle;-).

A mai naptól új állatfajtát kapnak ajándékba azok, akik gyémántvásárlással támogatják a játék üzemeltetését és fejlesztését. Minden játékosunk, aki legalább 1600 forint (vagy annak megfelelő euró) értékben vásárol gyémántot, automatikusan kap egy elegáns hattyút. Kérjük, figyelj rá, hogy ha többször vásárolsz kisebb értékben, úgy nem jár a hattyú. Viszont a határt szándékosan levittük 10 euróról 1600 forintra (vagy annak megfelelő euró értékre), hogy azoknak is legyen esélye az ajándékállat beszerzésére, akik sms-sel (a magasabb értékű sms-sel) szeretnének vásárolni. További fontos információ, hogy a hattyú a szintállásodtól függetlenül megérkezik, de mivel a vizes környezetet szereti, ezért csak a 17. szintet tudod majd megvenni a neki kedves vizes karámot. Ezért alacsony szintállás esetén megeshet, hogy a hattyúnak kicsit várakoznia kell a raktáradban, mielőtt az állatkertedbe tudod helyezni.

Az újabb állatok, karámok és karámtárgyak mellett a sikerek is gazdagodtak a vizes témával kapcsolatos sikerekkel.

Kép

Állatkertbővítés:
- a harmadik állatkertbővítés, ami eddig csak gyémántért volt elérhető, most zoo-dollárért is megvásárolható
- eddig 6 bővítés volt a maximum, erre jött egy új 7. bővítési lehetőség, melyet gyémántért és zoo-dollárért is meg lehet vásárolni

Arany gyorsítók:
- az arany gyorsítócsomagokban lévő kártyák és kártyarészletek értéke összességében 25%-kal emelkedett!

És ha mindez nem lenne elég, akkor hadd áruljuk el: már 40 milliónál is több játékos játszik az Upjers játékaival!
Ennek alkalmából 2012.04.23-tól 2012.05.02-a 03:50 óráig háromszor annyi ponttal gazdagodsz, mikor a barátaid állatkertjében elvégzed a szokásos állatkerti teendőket!

Jó szórakozást kívánunk az új funkcióhoz és reméljük, hogy mind a 40 milliónyian velünk ünnepeltek!
My Free Zoo-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.05.15. 11:25

Kedves Igazgató Hölgyek és Urak!

Újra a víz jegyében történik frissítés a játékban, hiszen két új víziállat érkezik a játékba, mégpedig a pelikán és a vidra! A pelikán ismert vízimadár, de azt tudtátok-e vajon, hogy az Antarktisz kivételével szinte mindenütt élnek pelikánok? Mostantól akár az állatkertjeitekben is!

A vidra is szinte mindenütt ott van világszerte, leszámítva az Antarktiszt. Ők is vízben érzik magukat a legjobban, ideális tehát a vízi karámokba. Ezek az egyébként nagyon elbűvölő állatok akár 8 percig is képesek a víz alatt tartózkodni egy lélegzetvétellel!

Kép

További kisebb frissítések, javítások is érkeznek a játékba:

- Bank: a gyémántbeváltásnál ezentúl egy erre szolgáló beadási mezőben közvetlen is beírhatod, hogy hány gyémántot váltanál be.

- Kártyanézetek változása: javítottunk a hosszabb kártyanevek megjelenésén, hogy azok vagy két sorban, vagy futó feliratként jelenjenek meg.

- A tenyésztés végeztével az adott tenyésztési hely azonnal aktualizálódik. Ha belépéskor olyan jelentést kapsz egy tenyésztés lezárulásáról, ami már régebb óta várakozik rád, a tenyésztési hely "szabad" lesz.

- Igazgatási központ: az állatkerti munkatársak a játék indításakor az épület előtt és nem mögötte jelennek meg.

- Tárgyak helyezése a parkba: kijavítottunk egy hibát, ami miatt elhelyezéskor egy adott tárgy esetleg nem a kívánt helyre ugorhatott.

- Kijavítottunk egy megjelenítési hibát, ami akkor jelentkezhetett, ha a belépéskor a böngésző nagyítási funkciója aktiválva volt.

- Üzenőrendszer: az üzenet tárgyában lévő hosszú szövegek vagy a hosszú játékosnevek megjelenítése szebb lett, nem lóghat ki az adott mezőből.

- Barátinfó áttekintés: a hosszú nevek nem nyúlnak túl a nekik szánt helyen.

- Gyorsító: ha egy fel nem fedett kártyára kattintasz és már nincsen több felfedési lehetőséged, akkor automatikusan megjelenik a további felfedési lehetőségek vásárlását lehetővé tevő párbeszédablak. Ha itt felfedési alkalmat veszel, a kártya automatikusan megfordul és a tartalma láthatóvá válik.


Állatok és karámtárgyak elhelyezése:
-- ha 3x3-mas méretű karámtárgyat helyeznél egy karámba, akkor a rendszer még egyszer ellenőrzi, hogy van-e hely a karámban egy ekkora tárgynak.

-- az elhelyezéskor egy nyíl jelenik meg azon karámok felett, amelyek elég nagyok a művelethez.

-- mikor a rendszer ellenőrzi, hogy van-e megfelelő karám raktáron, a méretet is figyelembe veszi.

-- mikor a rendszer egy adott karámtárgyhoz való karámot javasol, csak olyat javasol mostantól, ami elég nagy is.


Mindezeken túl adunk nektek egy kis bepillantást a My Free Zoo fejlesztőcsapatának szigorúan titkos fejlesztési munkálataiba: már hetek óta egy olyan funkción dolgozunk, amit nagyon sokan szeretnének a játékosok közül, mégpedig a szervezetek (azaz céhek) funkcióján! Még kell egy kicsi idő, mire a csapatunk kész lesz az újítással, mivel ez egy nagyon bonyolult és összetett funkció és úgy szeretnénk megcsinálni, hogy tényleg jól is működjön és örömet szerezzen! Ezért pár hetet még igénybe vehetnek a műhelymunkálatok, de reméljük, hogy már nem kell sokat várni majd az új funkció bejelentésére.

My Free Zoo csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.05.23. 11:45

Kedves Vadasparkvezetők!

A teknősbékák napját új vendéggel ünnepli a My Free Zoo: a tengeri teknős! Az új lakót a boltban találjátok meg vagy kártyarészletekkel szerezhetitek meg.

Kép Kép

A kártyagyűjtés most úgy is egyszerűbb, mint valaha!
Megújítottuk a csererendszert a kedvetekért: a „cseréknél“ ezentúl megtaláljátok az összes barát összes csereajánlatát.
Így még egyszerűbben találhatjátok meg az ideális cserepartnert!

Íme a frissítés részletei:
 • Rendszernapló: Minden idő a helyi idő szerint jelenik meg.
 • Barátlista: A lista helyesen jeleníti meg a barátok állatainak számát.
 • Szállítmányozási központ: Teljesen átdolgoztuk a felületet és a szövegeket. A teljesült ajánlatok ezentúl nem "másnapig", hanem az ajánlat létrehozásától számított maximum 24 óráig foglalják a cserehelyet. Ha az ajánlat már 24 óránál régebb ideje várakozik, akkor a cserehely azonnal felszabadul a csere megtörténte után. Ha pedig pl. egy 20 órája létező csereajánlatból lesz csere, akkor már csak 4 órát kell várni a hely felszabadulására. A cserét elfogadó partner viszont 24 óráig várakozik.

  A csereajánlat háromszor 24 óráig érvényes, függetlenül a létrehozás napjától.
 • Gyorsító: Kis megjelenítési hibát javítottunk.
 • Minifeladatok: A „Helyezz a parkba X állatot“ jellegű feladatnál ezentúl az állatkölykök is beszámítódnak.
Reméljük, hogy elnyeri majd a tetszéseteket az új csererendszer és jó barátságba kerültök majd a tengeri teknőssel is!
Kellemes teknősök napját kíván nektek a


My Free Zoo csapata
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.05.30. 11:04

Kedves Igazgató hölgyek és urak!

Beköszöntött a nyári időszak az állatkertekbe!

Az új szezonhoz új dekorelemek illenek, és nincs is ebből hiány, hiszen érkezett számos új nyári áru a boltba, fák, cserjék, madárházak, obeliszkek, amit a nyári hangulatra szomjazó látogatók egész biztosan imádni fognak!

Érkezett új állat is, mégpedig a láma, ami korábban gyémántvásárlásért járt ajándékba, most végre meg lehet vásárolni a boltban is!
Kép

De szereztünk pár sziklaugró pingvint is a parkba. Ez egy eléggé ritka faj, ezért egyelőre nem érhető el a boltban. De ajándékba érkezik minden egyszerre legalább 1600 forintos gyémántvásárlásért!
Kép

További kényelmi változtatásokat hajtottunk végre a csererendszeren is, illetve ezentúl értesítést kapsz, ha közeleg egy kolléga szerződésének a lejárta, hogy kényelmesen tudd megújítani, ha szeretnéd.

Az aktuális frissítési lista az alábbiakból áll:


Csere:

- Az "Ajánlataim" felület ezentúl közvetlen gombbal elérhető lesz a szállítmányozási központ áttekintő nézetéből. Korábban ki kellett választani egy kártyarészletet, majd a "csere" gombra kattintva juthattál el erre a felületre.

- Mikor az egyik barátod mindegy jelleggel odatett ajánlatát szeretnéd elfogadni és ehhez egy saját kártyát kiválasztani, a felület ehhez igazodik és arra a felületre jutsz, mint mikor csereajánlatot készítesz. Ez azt jelenti, hogy balra látjátok a barát által kínált kártyát, jobbra pedig ki tudtok választani egy hasonló ritkasági fokú cserekártyát.

- Egy gombbal frissítheted az ajánlatok listáját.

- Az "Ajánlataim" felületen láthatod a cserepartnert is, akár mint barátot, akár mint "mindenkit".

Személyzet:

- Ha lejáratához közeleg egy munkatárs szerződése, felugró értesítést kapsz erről. Ebből a felugró értesítésből kiindulva egy kattintással megújíthatod a munkatárs szerződését (amelynek költsége látható lesz a gombon), vagy egy kattintással az igazgatási központban teremhetsz.

Jó szórakozást az újdonságokhoz!

Fontos: a játék pár percre elérhetetlen lehet a feltöltés idejére.

Upjers-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.21. 09:20

Kedves Igazgató hölgyek és urak!

A mai napon (2012.06.21.) újabb frissítéssel gazdagodik a játék!

A sikerek rendszerét frissítjük, mégpedig úgy, hogy két új sikerfokozat épül a játékba. A két új fokozat neve "mester" és "mítosz", és így általuk immár összesen 42 sikert érhettek el!

A sikerek sorrendje kiegészülve az új sikerekkel a következő:

1. Szakember

2. Szakértő

3. Korifeus

4. Mester (új)

5. Guru

6. Mítosz (új)

7. Legenda

A két új sikerszint ikonja: Kép és Kép

Ha már elérted valamely új siker feltételeit, akkor a következő bejelentkezéskor meg is kapod a jutalmat érte. Jó szórakozást az új sikerekhez!

Ne feledd: minden legalább 1600 forintos gyémántvásárlás után ajándékba érkezik a fiókodra egy cuki sziklaugró pingvin! Használd ki a lehetőséget, szerezd be még mielőtt úgy dönt, hogy túl nagy itt a kánikula és odébbáll!

My Free Zoo-csapat

Ui.: A frissítés DÉL körül várható és nagyjából 15 perces leállással kell számolni, kérjük szíves türelmeteket!
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.06.26. 10:38

Kedves Játékosok!

Ma újra új lakosok érkeznek az állatkertjeinkbe!

Kérjük, figyelj rá, hogy az állatok beköltözése, ami körülbelül 2012.06.26. 12 órakor történik meg, a játék hozzávetőlegesen 15 perc erejéig elérhetetlenné válhat.

Mától egy csodaszép madárral, a tukánnal tehetitek még szebbé az állatkerteteket!
Ez a dél-amerikai madár a szubtrópusi klímát kedveli, erdei és dzsungelkarámban érzi jól magát. Tudtátok, hogy ennek a madárnak akár négyszer olyan hosszú lehet a csőre, mint a feje? A tukán csőre egyébként egyben az ismertetőjegye is, mivel a csőr színezete minden madárnál egyedi!

Kép
Kép

És itt a kecses impala is. Az impala az egy afrikai antilopféle. Egész Afrikában fellelhető, sziklás és szavannakarámban érzi jól magát. Ezek az elbűvölő párosujjúak akár kilenc métereseket is tudnak ugrani!

És még valami van a mai csomagban: egy további állatkertbővítési lehetőség.
Ezt a bővítési lehetőséget is saját döntés alapján zoo-dollárért vagy gyémántért lehet igénybe venni.

Jó szórakozást az új, egzotikus lakókhoz!
My Free Zoo-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.07.16. 12:22

Kedves Játékosok!

Sikerült tenyésztenünk néhány aranyos kis vörösrókát!

Ez az állat ugyan megtalálható szinte az egész északi féltekén, mégis, nagyon ritkán lehet személyesen is megpillantani. Add meg hát a látogatóknak az esélyt, hogy gyönyörködhessenek ebben a kis vörös szőrpamacsban! A vörösróka boltban nem kapható, de ajándékba jár minden egyszerre legalább 1600 forintos gyémántvásárlásért.

Kép

Mellesleg: most minden 10 euró feletti vásárlásért 10%-kal több, minden 30 euró feletti vásárlásért pedig 20%-kal több gyémánt jár!

A korábban prémiumállatként beszerezhető tarajos sül pedig immár a boltban is elérhetővé vált.

Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.07.19. 15:20

Kedves Játékosok!

Mostantól lehetőségetek van arra, hogy jobbra felül a játék beállításainál beállíthassátok, hogy hány látogató jelenítődjön meg maximálisan az állatkertetekben.
Illetve beállíthatjátok azt is, hogy az állatok animáltan viselkedjenek vagy ne.

A következő beállításokat tehetitek a látogatókra:
 • nincs (0 látható látogató)
 • közepes (max. 100 látható látogató)
 • magas (max. 300 látható látogató)
Ezáltal gyengébb teljesítményű számítógépeken is élvezetesebb lehet a játék.

Ezek a beállítások nem a szerveren tárolódnak, hanem egy úgynevezett Flash-sütiben. Ez azzal az előnnyel jár, hogy ha több számítógépről játszol (PC, laptop, munkahelyi gép, stb.), akkor egyedileg beállíthatod a megfelelő beállítást mindegyik konfigurációhoz. Ha törlitek a sütiket, a standardbeállítások válnak aktívvá, azaz a látogatók közepes mértékben jelennek meg, az állatok pedig animáltan mozognak.

----------

További változás, hogy ezentúl te állíthatod be a plusz-mínusz jelekkel, hogy az igazgatási központban 7 vagy 30 napra veszed fel a munkatársat. A 30 napos foglalkoztatás ára kedvezményt tartalmaz, ezért megéri a munkatársakat hosszabban alkalmazni.

Egyéni munkatársak:
7 nap - 2 gyémánt
Új: 30 nap - 7 gyémánt

Brigád:
7 nap - 6 gyémánt
Új: 30 nap - 22 gyémánt

-----------
Hibajavítások:
 • Bolt: a már "Van az állatkertedben" jelzés csak az állatkertben valóban lévő kártyák esetén jelenik meg ezután.
 • Javítottuk a vadtó és ól tooltipjét: nem utal többé feltöltésre.
 • Több kártya eladása után általános hibára utaló jelzés léphetett fel a kártyaléc lapozásakor, ezt javítottuk.
 • Javítottunk egy hibát, ami akkor fordulhatott elő, ha olyan barátot akartál meglátogatni, aki regisztráció óta még nem lépett be soha.
 • Javítottunk egy közvetlen belépés után lezárt feladatok jelentésével kapcsolatos hibát.
 • A baráti segítségről szóló értesítő hosszabb barátlista esetén is szépen jelenik meg.
 • A következő határolókat a jövőben öntözni lehet:
  • Nyári sövénysor
  • Tavaszi sövénysor
  • Krizantémsövény
  • Orchideasövény

Jó szórakozást az újításokhoz!

My Free Zoo csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.07.24. 13:36

Kedves Játékosok!

Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy 2012.07.25-én, szerdán, 12:00 óra körül a játék frissítés feltöltése miatt körülbelül 30 perc erejéig elérhetetlenné válhat. További információk a fórum Bejelentések rovatában fognak majd feltűnni.

Üdvözlettel:
My Free Zoo-csapat
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Re: Frissítési napló

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2012.07.25. 12:52

Kedves Igazgató urak és hölgyek!

A mai frissítés a következőket hozza magával:
Arany gyorsítóval kapcsolatos változások:
A jövőben az eddiginél gyakrabban fog ez a gyorsítófokozat 3-mas és 4-es szintű kártyákat tartalmazni.

Értesítésekkel kapcsolatos változások:
Minden olyan értesítést, ami döntést igényel:
 • barátmeghívásokat
 • szervezeti meghívásokat
le lehet mostantól kicsinyíteni és később újra megjeleníttetni.

Az ilyen ablakoknál tehát 3 választási lehetőséged lesz:
Kép
 • Igen
 • Nem
 • Később döntök! illetve (-) Lekicsinyítem a jelentést!
Ha az utóbbi mellett dönt a játékos, akkor az értesítés a jobb oldalra kerül lekicsinyítve, amit aztán bármikor vissza lehet nagyítani:
Kép
Ha több lekicsinyített jelentés is van, akkor mindegyik jelentés visszanagyítódik, ha erre az opcióra kattintasz.

És most beszéljünk az igazán nagy fejlesztésről, amit már oly sokan vártok.
A My Free Zoo játékosai ezentúl szervezetekbe is tömörülhetnek.

A felső játékfelületen új kapcsolófelület jelenik meg:
Kép

A szervezetek felületét a 15. szinttel éritek el. Mindegy, hogy te alapítasz egy szervezetet vagy más szervezetéhez csatlakozol, számos lehetőség vár rád.
Itt egy rövid áttekintés:
Méret: kezdetben 16 tagja lehet egy szervezetnek, ezt később növelni lehet.
Saját bolt: a szervezet szintjétől és pontállásától (hírnév) függően újabb és újabb tárgyak válnak elérhetővé.
Adományozás: beadhatsz állatokat és zoo-dollárt, amivel bővítéseket és más bónuszcélokat érhettek el.
Üzenőfal: szervezeten belüli diskurzushoz.

További információt a GYIK-rovatban találtok.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”