Járműcsarnok, ültetvény

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Járműcsarnok, ültetvény

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.10.13. 12:05

Kedves Játékosok!

Új funkció érkezett a játékba, a járműcsarnok épülete és ezzel az ültetvény termelői felülete.

Kép

A járműcsarnok épületét a 28. szinttől építheted meg a tanyád egyik építési területére a többi épülethez hasonlóan. Erre kattintva nyílik meg az ültetvény felülete. Ha kíváncsi vagy, hogyan működik az új játékelem, kattints a spoiler-gombra.
A járműcsarnok 250.000 kT-ért építhető meg egy szabad építési területen. Belépve az ültetvényeden találod magad, ahol egy hatalmas földterület, egy maximálisan 99 mezőnyi szántón találod magad az annak megműveléséhez szükséges gépparkkal.

Kép

A játék elején 8 mező áll a rendelkezésedre, melybe a raktáradból ültethetsz árut ahhoz, hogy így teljesíts nagyobb megrendeléseket. A megrendelések tartama 7 nap és három nehézségi fokozatban érhetők el, könnyű, közepes és nehéz fokozatban. A nehézségi fokhoz igazodik, hogy miből mennyit kell termelni a megbízás teljesítéséhez.

A megbízást itt vállalhatjátok:

Kép

Jutalmak:

Egy-egy megbízás teljesítésekor pontot, krumplitallért és papírokat kap a játékos. A közepes és nehéz fokozatban bónuszt is kap a játékos arra, ha a lejárat előtt Kép teljesíti a megbízást. Magyarán minél nehezebb megbízást vállaltok és azt minél hamarabb teljesítitek, annál több jutalmat oszt ki a rendszer.

A papírok azért fontosak, mert ezzel tudsz új mezőket és gépeket elérhetővé tenni, sőt, az ültetvényed szintjét is ezzel növelheted. Nincs elég papírod? Nem gond, ezt érméért is megveheted. Mindig egyre több papír kell az egyre magasabb ültetvényszintekhez. A papírjaid aktuális egyenlegét itt láthatod: Kép

Járművek:

Kép

Az egyes járművek eltérőek az egyes tulajdonságaikban, például, hogy egyszerre hány mezőn dolgoznak, milyen sebességgel, milyen hatótávval. A játékfelület jobb oldalán lévő plusz-jellel jutsz az áttekintőnézetükhöz. Az egyes járművelet papírokkal teheted elérhetővé azáltal, hogy növeled az ültetvényed szintjét, majd ha már elérhetők, krumplitallérért vagy érméért veheted meg őket. Minden jármű egy bizonyos tartóssággal bír, azaz előbb-utóbb tönkremegy és újra meg kell venni.

Kép

Vannak trágyázógépek is, melyekkel a már elvetett növények érési idejét rövidítheted le. Minél jobb a trágyázógép, annál jelentősebbet rövidít!

Útvonalbejárás:

Ha kiválasztottad a kívánt járművet, meg kell tervezned annak útvonalát az ültetvényen. Ilyenkor mindig egy mezővel mozdulhatsz oldalsó vagy függőleges irányba (pirosban látod a kiindulás mezőt a képen és zölddel a mezőt, melyek egyikére továbbléphetsz a bejárási útvonal megtervezésekor):

Kép

Végül pedig a zöld nyíllal meg kell erősítened az útvonalat és már kezdődik is annak gép általi bejárása.
Jó szórakozást az új funkcióhoz!

Ne feledkezz el az aktuális bónuszajándékunkról sem!

Én Kicsi Tanyám csapata
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”