Általános Fórumszabályok

A csapat hivatalos bejelentései
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Általános Fórumszabályok

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2011.05.11. 09:20

Fórumszabályzat

****************
Általános Fórumszabályok

****************


Általános Fórumszabályok


Egyetemes Szabályok
 • Mindig jusson eszedbe, hogy minden felhasználónév mögött egy valós személy áll. Tiszteljétek egymást és viselkedjetek egymással úgy, ahogy azt ti is elvárnátok.
 • Az üzeneteidet tartalmas címmel lásd el - az olyan címek, mint pl. "Segítsetek!" vagy "Segítség kell azonnal" nem adnak számunkra elég információt arról, hogy miről szólhat a kérdésed.
 • Ne idézz privát üzeneteket vagy játékon belüli üzeneteket a nyilvános fórumon. Annak okán, hogy annak tartalma ellenőrizhetetlen, és félreértésekre adhat okot az olvasók körében.
 • Ne hozz rossz hírbe más játékost, se nyilvános téma alatt, se aláírásban, se pedig azáltal, hogy bárhol közzé teszed a saját 'fekete listádat'!
 • Szigorúan tilos elmélkedéseket közölni, beszélgetést folytatni arról, hogy hogyan lehet kihasználni egy hibát, ill. bármi olyanról, ami szabályszegésre vagy a szabályokkal való etikátlan visszaélésre buzdít(hat). Ha ilyen jellegű kommunikációra bukkansz, vagy a játék szabályainak megkerülésére, hibák kihasználására vonatkozó információt kapsz, kérjük, haladéktalanul lépj kapcsolatba a Támogatócsapatunkkal!
 • Mindig tartsd be az adminisztrátorok vagy a moderátorcsapat utasításait. Szigorúan tilos újrafogalmazni egy már lezárt vagy eltávolított témát, mivel ez ellentétes irányú művelet a moderátorcsapat tagjainak döntéséhez, tevékenységéhez képest.
 • Ha egy adott téma vagy esemény (pl. egy verseny) inaktívvá vált, kérjük, add hozzá valamilyen formában a címhez, hogy (LEZÁRVA), az eredeti tartalom módosítása nélkül. Így a moderátorok biztonságosan le tudják zárni a témát, ami a későbbiekben is olvasható marad.
 • Az üzeneteken moderátorok által végzett módosításokat rendszerint egy általában piros színű megjegyzés is kíséri. Ezek utasításokat tartalmaznak, vagy kommentárt, hogy miért kellett az üzenetet módosítani. Kérjük, ezeket a kommentárokat vedd figyelembe későbbi üzenetek létrehozásakor!
 • Mindig közöld a kertneved, ha a kereskedelmi felületen teszel közzé valamit. A legjobb, ha eleve beleteszed az aláírásodba.
 • Egy személynek egy fórumon legfeljebb egy fiókja lehet, szigorúan tilos több fiókkal jelen lenni!
 • Ha bármilyen problémád van, fordulj bátran az egyik moderátorunkhoz.
Javaslatok és Kritikák

Fontos szem előtt tartani, hogy a fórum elsődleges célja az, hogy kommunikációs platformként szolgáljon a játékosaink számára. A konstruktív, építő jellegű kritikákat illetve a javaslatokat és ötleteket mindig szívesen fogadjuk (és ezeket a fórum megfelelő rovatába kérjük helyezni) - viszont ezeknek valóban tényeken kell alapulniuk és az általános játékélmény javítását kell, hogy szolgálják. Jelentős különbség van az építő párbeszéd és a minden alapot nélkülöző spekuláció, a tudatosan félrevezető közlések, a gyanúsítások és provokációk között, melyek esetleg alkalmasak a jó hírünk aláásására, játékosok félrevezetésére, megijesztésére, hergelésére. Fenntartjuk a jogot arra, hogy kommentár nélkül eltávolítsuk azon hozzászólásokat (ill. lezárjuk és eltávolítsuk a hozzájuk tartozó témát), melyek ebbe a kategóriába esnek és a hamis képet festhetnek a játékainkról vagy a vállalatunkról.


Aláírásokra Vonatkozó Korlátozások

Kérjük, ügyelj az aláírással kapcsolatos alábbi tudnivalók betartására:
 • Az aláírás maximum 4 soros lehet (beleértve az üres sorokat vagy a képeket tartalmazó sorokat).
 • Az aláírás maximum egy képet tartalmazhat.
 • Bármely kép teljes magassága nem lehet nagyobb, mint 150Px.
 • Az aláírásba tett képek teljes adatmérete nem lehet nagyobb, mint 50kB. Gondolnunk kell azokra is, akik esetleg még betárcsázós internetet használnak.
 • Bármely kép teljes szélessége nem lehet nagyobb, mint 550 pixel.
 • Kérjük, ne használj nem az upjers által üzemeltetett weboldalakhoz köthető reklámot az aláírásodban!
A szabályokat be nem tartók aláírásait töröljük.

Megjegyzés: Az adminisztráció, moderáció és szerkesztői csapat tagjainak aláírása (mértékkel) tartalmazhat további, támogatási linkkel ellátott gombokat is.


Forgalomhalászat & Jogvédett Tartalmakra Vonatkozó Szabályok
 • Kérjük, ne használ jogvédelem alatt álló képeket és/vagy fórumneveket & szövegeket a fórumon!
 • A forgalomhalászat szintén szigorúan tilos!
 • Ez a közvetlen linkelést nem engedélyező smiley-oldalakra is vonatkozik.

  Tehát kérjük, igyekezzetek megóvni a fentiek által magatokat és minket az esetleges kellemetlen következményektől!

Külső linkek, Letöltési linkek és Reflinkek (adlinkek)

Ezúton szeretnénk nyomatékosítani, hogy külső linkek, letöltési linkek és reflinkek (adlinkek) vagy bármilyen egyéb link használata akár közzétett üzenetben, akár aláírásban szigorúan tilos, az alábbiak kivételével:
 • Kivételek:

  Bármely, az http://www.upjers.com/ tulajdonába tartozó oldal és játék.

  Ha figyelmen kívül hagyod a szabályt, azért a fórumfiókod egy hétre zárolásra kerülhet!

Eszközök / Szkriptek / Segédprogramok
 • Ne tégy közzé semmiféle olyan reklámot és/vagy linket, mely olyan eszközökre, szkriptekre vagy más programokra utal, amely segítik a játékban való előrejutást. Minden ilyen téma és bejegyzés eltávolításra kerül.

Képek belinkelése

Hozzászólásonként 1 kép engedélyezett. Ha témába vág, és az adott kontextusban értelme van, illetve más szabály ellen nem vét.
Az öncélú képbeszúrás, képdömping, szmájlidömping, animációdömping, a fórum csili-vili képszeméttel való teleaggatás szigorúan tilos.
A kép maximális adattömege 150 kb (153.600 Byte) lehet.
A hozzászólásban szereplő képméret maximálisan 550 x 550 pixel lehet, de illik inkább ennél is kisebb képeket alkalmazni. Gondolni kell arra, hogy ha valaki mobilnettel olvassa a témát, ne kelljen egy örökkévalóságig várnia, mire minden betöltődik.
Minden idegen tartalom, grafikák/képek/szövegek (pl. versek) legyen szabadon használható, nem állhatnak jogvédelem alatt.
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Bejelentések”