Ide írjatok, ha csak egy kérdésetek volna
- Kertiprofesszor
Re: Ide írjatok, ha csak egy kérdésetek volna
Azt szeretném kérdezni, hogy néhány mintakertre rákattintva és azon belül a trófeagyűjteményekre rámegyek, majd a "kupák és trófeák"-ra, ott alul azok a vízi kertes növények (egy sorral lejjebb, mint a heti feladatok kupái - bronz, ezüst, arany), azok mit keresnek ott, azaz csak annyi a kérdésem, hogy hogy kerültek oda, valamilyen feladatjutalom ez is, vagy mi, csak pusztán kíváncsi vagyok rá, hogy hogy lehet olyat kapni?
-
Kaptam egy rendszerüzenetet, hogy kaptam egy nyuszit, amit betettek a vitrinembe, és naponta egyszer rákattintva kapok plusz pontot. Hol van az a vitrin, mert nem találom? Választ előre is köszönök.
Megtaláltam, be is szedtem a pontot. Akkor még egy kérdés: nem lehet teljes képernyőre váltani, nagyon idegesítő a le-föl tologatás.
Megtaláltam, be is szedtem a pontot. Akkor még egy kérdés: nem lehet teljes képernyőre váltani, nagyon idegesítő a le-föl tologatás.
Hoyabella2015 írta:Kaptam egy rendszerüzenetet, hogy kaptam egy nyuszit, amit betettek a vitrinembe, és naponta egyszer rákattintva kapok plusz pontot. Hol van az a vitrin, mert nem találom? Választ előre is köszönök.
Nyomd meg a klaviatúrán az F11 gombot.

_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT
Sziasztok, nem látom a nádcsemetéket a vizinövény boltban. Ma reggel a céhben a fali dísz egy nádcsemetét adott, és az sincs a polcom.
Járt már így valaki, mit tegyek?
(Szokásos válaszokon túl vagyok, ürítettem gyorsítótárat, sütiket, próbáltam chromot, firefoxot.)
(Szokásos válaszokon túl vagyok, ürítettem gyorsítótárat, sütiket, próbáltam chromot, firefoxot.)
eriktörp írta:Sziasztok, nem látom a nádcsemetéket a vizinövény boltban. Ma reggel a céhben a fali dísz egy nádcsemetét adott, és az sincs a polcom.
Szia
A vízikerthez tartozó polcon nézted?
_____ szövetkezet aktív tagot keres! További infó: ITT