Advent, karácsony, újév

A csapat hivatalos bejelentései
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Advent, karácsony, újév

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.12.01. 13:28

Kedves Törpök!

Várjuk a karácsonyt, reméljük, fehér lesz. Az biztos, hogy Vakondvölgyén már hull a hó és áll a város karácsonyfája!

Kép

Alább egy összefoglaló a várható eseményekről:

Adventi naptár
Természetesen nem marad el a közkedvelt adventi naptár! (5. szinttől)
  • Kép
A naptár telis-tele van ajándékkal és december 1. nulla órától egészen január 2. 23:59 óráig van a játékban, de vigyázz, mert természetesen csak december 24-ig kukkanthatsz be az ajtajai mögé minden nap egy kis meglepetésért.

Hanem néha kirakósrészletet is találhatsz az ajtók mögött, egy vitrinbe / pihenőkertbe való száguldó vakondszán darabjait!

Ha nem találtad meg az összes darabot, akkor január 2. 23:59 óráig veheted meg a hiányzó darabokat.

Tehát figyelem, december elsejével érkezik az adventi naptár, melyet a szokott helyén, a felső menüben a törp mellett találsz majd meg!
  • Kép
Ne felejtsd el: minden ajtó csak és kizárólag az adott nap 24 órájában nyitható ki. Ha például elmúlt december elseje, az első ajtót már nem fogod tudni kinyitni! Tehát lépj be minden nap, még hozzá a magyar idő szerint és nyisd ki az ajtócskákat egymás után.
Meglep Emma / pihenőkerti koncertek
Meglep Emma téliesíette az árukészletét, ne feledd hát meglepni a barátaidat valami széppel!

Habár a pihenőkert maga most elég fagyos, a zene forró hullámai járják át az egész kertet!

Dekoráld a pihenőkertedet az ízlésed szerint a pihenőkerti bolt téli készletével.

Január 2. 23:59 óráig zenei műsort is rendelhetsz a pihenőkertedbe. Játszhat neked a szofisztikált csellista tanyasi birka vagy a zúzós Rockvakondok zenekar.

A fellépőket 48 órára rendelheted meg, a nézők mindig nagy érdeklődéssel fogadják az előadásokat. A közönség pontokkal honorálja a showt.

Van még padod a korábbi akciókból? Azokat természetesen most is használhatod, de megveheted az új "mézeskalácsemberek padját" is. Hol? A pihenőkerted saját boltjában.

A pontokat 11 óránként gyűjtheted be. Figyelem: az új "mézeskalácsemberek padja" több pontot ad a többi padnál!
Karácsonyi kaktusztermesztés
Idén se hiányozhatnak a karácsonyi kaktuszok!
  • Kép
Minden játékos, aki december 1. 11 óra és december 26. 23:59 óra közt belép a játékba, 5 magot kap ingyenesen. Fogd a magokat és ültesd el őket a kertedbe. Minden learatott kaktusszal egyre több kaktuszod lesz (egyet ültetsz, kettőt aratsz).

Ha elegendő karácsonyi kaktuszt gyűjtöttél, akkor beválthatod őket új vitrintárgyakra. Ezt a vakondvölgyi karácsonyi vásárban teheted meg január 2. 23:59 óráig.

Az így szerzett vitrintárgyak ponthozók, azaz minden nap kattinthatók egy kis pontért.

KépKépKép
  • Kép
Figyelem: a karácsonyi kaktuszok nem adnak pontot, eladni se lehet őket. Csak ültetni és szaporítani lehet őket. A vakondvölgyi karácsonyi vásárban vehetsz a kaktuszszaporításhoz gyorsítót is, amely egy adott ideig megnöveli a kaktusz hozamát. A hozamnövelő bónusz egy érmébe kerül.
Kellemes adventi időszakot kívánunk!

Kertbirodalom csapata

Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Bejelentések”