Minigolf központ + intenzív osztály

Itt találod a leggyakrabban feltett kérdések és az arra adott válaszok listáját. Kérjük, mielőtt közzétennél egy kérdést, mindig itt nézz szét először!
Lezárt
Gabesz
Hozzászólások: 3954
Csatlakozott: 2011.05.31. 18:27

Minigolf központ + intenzív osztály

Hozzászólás Szerző: Gabesz » 2014.04.24. 09:53

A Kapi Hospital-kórházadban szorosan kapcsolatban áll egymással a minigolf központod és az intenzív osztályod, melyek különálló emeletnek tekinthetők.

A 20. szinttől megépítheted a saját intenzív osztályodat és minigolf központodat, amivel egy teljesen új terület tárul fel előtted a játékban.

A minigolf központodba több vagy kevesebb tehetséggel megáldott orvosok érkeznek, akik szeretnének a nekik szimpatikus golfpályákon játszani. Ezek az orvosok lehetnek kezdők, haladók vagy profik. Hogy mennyi ideig játszik az orvos a pályán, a hozzáértése szabja meg. Ha kész a játékkal, elvonulhat a bárpulthoz, ahol is különféle szórakoztató kiszolgálásokban lehet része (ez olyan, mint mikor minikezeléseket hajtasz végre a betegágyba tett betegeken). Ezután, ha a kasszára húzod, pontokkal fizet neked, a legtöbb pontot akkor kapod, ha az orvos minden kedélyjavító kiszolgálást megkapott. Ha szeretnéd, felveheted alkalmazásba a bárpultos kollégát is, aki automatikusan elvégzi helyetted az orvoson a "minikezeléseket".

Kép

Minigolfpontok: mire jó és hogy szerezhetek?

A minigolfpontok azt határozzák meg, hogy hány orvos generálódik le neked naponta. Olyan ez, mint a komfortpont a pácienseknél. Minden 12 minigolfpontért jár plusz egy orvos.
A minigolfpontok számát úgy növelheted, ha szintben fejleszted az orvosokat és a golfpályákat.

Mire jók az intenzív orvosok?

A golffal kedvére elszórakozó orvosok a szekrényed orvosos részébe kerülnek, és gyakorlatilag úgy funkcionálnak, mint a gyógyszer a sima betegségeknél. Ezek mind szakorvosok és csak a legsúlyosabb betegségeknél használhatod fel őket az intenzív osztályodon. Az intenzív betegségeket nem lehet kezelni a megfelelő kórterem (Törjelábodnál az építésznél szerezheted be őket de egy típusból csak egyet, mert csak egyszer építhető meg egy ilyen terem) és a megfelelő szakorvos nélkül (nem indul el a kezelés, amíg oda nem húzod a megfelelő orvost).

Kép

Hogy lehet sok-sok orvosom?

A minigolf központodban reklámot aktiválhatsz, ha így teszel, akkor másnap(!!!) 2, 5 vagy 10 extra orvos érkezik hozzád. Reklámot a váróban álldogáló hosstesslánynál rendelhetsz. De benézhetsz a börzére is, ami immár doktorbörze is egyben, megnézheted, van-e eladó orvosa más játékosnak.

Hogyan fejleszthetem az orvosokat?

Ha szeretnéd, építhetsz egy továbbképző előadótermet is az intenzív osztályod területén. Itt aztán maximum 25. szintre oktathatod az orvostípusaidat. Úgy tudod a szintjüket fejleszteni, ha orvosokat "adsz be", egyszerűen csak húzd az orvost a polcodról a teremre. Minden szintugrás 1,5 minigolfpontot és az adott orvostípusra vonatkozóan egy 1%-os gyógyítási idő csökkenést hoz számodra.

Mi az az orvosi társalgó?

Kép

Az orvosi társalgó a normál kórházi szintre építhető foglalkoztatóhoz hasonlatos, azaz, ha már nem férnek el az orvosaid a bárszékeken, megépítheted a minigolf központodban jobbra felül a társalgót. Itt aztán a társalgó szintállásától függően akár 500 orvos is tanyázhat egyszerre. A legmagasabb fejlettségi szinten a társalgóban akár 30 olyan orvos is lehet, aki nem golfozási lehetőségre vár, hanem arra, hogy a börzén átvegye tőled egy másik főorvos.

Miért érdemes intenzív betegeket gyógyítani?

Az intenzív betegek gyógyítása a normál betegekhez hasonlatosan tapasztalati pontot és hospitallért hoz neked a konyhára. Tehát ez az osztály nem valami flanc, hanem a kórházad szerves része.

Kép
Az admin is csak ember, túlnőtt rajtam a levéláradat:(. Ezért nem tudsz nekem üzenetet küldeni. Kérlek, szükség esetén kérdezz a megfelelő fórum Kérdések rovatában, fordulj a moderátorokhoz, vagy írj a Támogatásra! Megértésed köszönöm!

Lezárt

Vissza: “Gyakran Ismételt Kérdések”